Ghidul unui bărbat privind cumpărarea de flori pentru femei

Cumpărarea florilor este cu siguranță un lucru bun. Și cumpărarea florilor pentru femeia specială din viața ta este un lucru minunat. Dar este acesta un lucru ușor? Nu chiar. Există atât de multe flori din care să alegi și atât de multe culori și aranjamente, este greu să știi de unde să începi. Poate fi chiar confuz dacă cumpărați mai mult de un buchet – un aranjament pentru soția dvs. și unul pentru fiică, mamă sau soră.

Un bărbat ar putea cere floarea ei preferată sau ar putea să-și aleagă singur un buchet. Oricum, majoritatea femeilor vor aprecia gestul. Dar, pentru acest factor extrem, oferim următorul ghid pentru a alege doar buchetul floral potrivit pentru soția sau prietena ta, rude, prieteni și colege.

Analizați care e statutul dvs. în relație, personalitatea și stilul dvs. – vă bucură tradițiile sau sunteți mai degrabă aventurier, iubitor de distracție și de surprize? Partenera dvs. e o romantică care iubește trandafirii tradiționali? Ea iubește pământul și natura? Atunci poate că o plantă este o alegere bună. E exotică? Atunci poate iubi orhideele și alte aranjamente tropicale.

Flori atunci cînd sunteti intr-o relatie pe termen lung

Nimic nu vorbește mai mult de pasiune ca trandafiri roșii, cunoscuți și ca trandafirul iubirii. Sunt sexy și atrăgător, dar și clasici și eleganți. Trandafirii roșii fac un buchet uimitor și dezvăluie o iubire intensă, romantică.

Dacă, totuși, i-ați oferit trandafiri roșii în ultimii ani și ați dori o variantă pe această temă, există mai multe modalități de a o face.

Puteți rămâne cu trandafiri, dar încercați o culoare nouă, cum ar fi portocaliu. Sau puteți rămâne cu culoarea roșie și alegeți o altă floare. Lalele roșii sunt o alegere frumoasă și sofisticată. Centrul negru de catifea al lalelelor se aseamana cu inima iubitului, intunecata de caldura pasiunii.

O altă opțiune, desigur, este de a amesteca trandafiri sau lalele cu alte flori, care adaugă buchetelor tale noi nivele de semnificație. De exemplu, astrele sunt flori ale dragostei, deși mult mai puțin renumită decât trandafirul.

Astrele roz transmit dragostea și crini de culoare roz reprezintă prosperitate. De asemenea, bujorii au un mare coeficient de romantism și sunt considerați un semn de noroc și căsnicie fericită.

Flori în cazul cînd nu sunteți un cuplu, dar vă place foarte mult de ea

Trandafiri roșii și liliacul violet simbolizează iubirea la prima vedere.

Deci, presupunând că nu doriți să spuneți că vă doriți ceva serios, cea mai bună alegere este un buchet mixt. Câțiva trandafiri roșii vor indica subtil că ești interesat fără să o superi. Trandafirii portocalii semnifică și dorința, iar un amestec de trandafiri portocalii, de culoarea piersicului și albi ar fi deosebit.

Sau puteți face o trecere și puteți alege ceva mai neobișnuit, cum ar fi Bird of Paradise, care reprezintă bucurie și paradis. Această floare unghiulară și izbitoare ar fi un dar minunat pentru a fi oferită de Sf. Valentin sau chiar înainte ca voi doi să mergeți într-o vacanță pe plajă.

Bird of Paradise este o floare grozavă de a o avea și în casa ta, deci ia în considerare cumpărarea a două din aceste flori.

În mod similar, o orhidee face un cadou minunat, neașteptat și exotic. Nu va avea nici o îndoială că vă gândiți la ea în mod serios.

Flori pentru un prieten de sex feminin sau coleg (sau pentru prima data)

La fel cum roșu înseamnă romantism, galbenul reflectă căldura și bucuria de a se bucura de compania unei alte persoane, râzând la aceleași glume, împărtășind aceleași interese. Trandafirii sau lalele galbene sunt niște buchete superbe și transmit un mesaj de bucurie și veselie. Floarea-soarelui, de asemenea, este un mod sigur de a face ziua cuiva mai veselă.

Margaretele și freziile sunt simboluri puternice ale inocenței și prieteniei și vor face un cadou unic pe care prietenul tău sigur își va aminti. Multe femei iubesc farmecul proaspăt al unei margarete, iar frezia este o floare deosebit de parfumată. Fiți concret atunci când semnați bilețelul: „Vă mulțumim pentru ajutorul acordat proiectului” sau „Ești un prieten minunat”.

Aceste linii directoare funcționează și pentru prima dată. Odată ce l-ați întrebat și planificați unde să mergeți, un buchet simplu este un gest frumos. În acest caz, scrieți în bilețel: „Mă bucur că te-am cunoscut” sau „Nu pot să aștept pînă diseară”.

Cumpărarea de flori pentru rudele de sex feminin

Căutați flori de Ziua Îndrăgostiților mamei sau doar pentru a o face să știe că te gândești la ea? Alegerea perfectă sunt garoafele roz. Asta pentru că ele sunt un simbol al iubirii materne. Trandafirii roz exprimă recunoștință, apreciere și admirație. Florile roz, în orice moment al anului, vor arăta cât de mult îți pasă.