FLORILE CE SIMBOLIZEAZĂ PRIETENIE

Aproape de flori de liliac. Lumina soarelui și fundalul neclare.

Probabil știți că 14 februarie este Ziua Îndrăgostiților – dar știți ce este pe 5 august? Necunoscut pentru mulți, 5 august este Ziua Națională a Prietenie!

În cinstea acestei zile pentru iubirea platonică, împărțim câteva flori care sunt mai mult decât frumoase – sunt foarte simbolice ale unei prietenii adevărate!

Trandafiri (unii)

Buchet trandafiri rosii

Trandafiri sunt văzuți de obicei ca un gest romantic – dar asta nu înseamnă că nu le puteți încorpora în design. Dacă vreți să ridicați dispoziția unui prieten, alegeți nimic altceva decât la roșul tradițional. Galbenul, portocaliul, lavanda și trandafirii albi sunt perfecți deoarece au tendința de a reprezenta prietenie, fericire și bucurie.

Floarea soarelui

Floarea soarelui

Un comportament vesel al floarei soarelui nu este singurul lucru pentru care această floare este cunoscută. Ele sunt, de asemenea, cunoscute pentru că sunt incredibil de durabile și de lungă durată – două lucruri care fac o prietenie perfectă!

Crizantemele

Crizantemele

Din epoca victoriană, crizantemele au fost folosite pentru a arăta prietenia și pentru a exprima dorințele binevoitoare a cuiva. În mai multe culturi ele sunt, de asemenea, un simbol general al bucuriei și al prosperității. Ca flori neoficiale de Ziua Mamei (din cauza poreclei lor „mums”), ei sunt, de asemenea, un cadou minunat pentru mama ta.

Irisul

Este pentru cel mai bun prieten al tău. Exprimă acest lucru cu ajutorul unui Iris! Și, ca floare de primăvară, un Iris reprezintă cu exactitate nașterea unei noi prietenii sau revitalizarea unei vechi.

Gladiolele

Dacă prietenii tăi au trecut printr-o perioadă grea în ultima vreme, arată-le că sunt cele mai puternice persoane pe care le cunoști cu un buchet de flori de gladiole. Din cauza formei unice a petalelor lor, se crede că ori de câte ori cineva dăruiește unei alte persoane gladiole, le dă și o bucată de inimă împreună cu ea. În vremuri dificile, aceasta poate fi exact ceea ce are nevoie prietenul tău.

Buchete mixte

Nu puteți alege doar unul? Buchetele mixte sunt colorate și vibrante, la fel ca o prietenie! În plus, ele tind să fie potrivite pentru prietenii noi și vechi sau atît profesionale, cît și personale!