5 sfaturi pentru cumpărarea florilor de Sfîntul Valentin

Ziua Îndrăgostiților se apropie și toată lumea știe că asta înseamnă că este timpul să începeți să vă gândiți la florile pe care doriți să le cumpărați pentru cineva special și cum le veți duce la ușă. Pentru a vă asigura că achiziționarea cadourilor și livrarea de flori se desfășoară fără probleme, am pus împreună o listă de sfaturi pentru a vă ajuta să vă organizați!

1. Scrieți un bilețel personalizat

Un cadou de Ziua Îndrăgostiților este probabil unul dintre cele mai personale de oferit și de primit. Asigurați-vă clar intențiile sau gândurile tale prin însoțirea cadoului cu un mesaj personalizat sau cu un bilețel.

Scrierea unui mesaj special va demonstra că ați pus un gând suplimentar în darul iubitului dvs. și sunteți pregătiți să acordați timp pentru a face această  zi mult mai specială.

O modalitate excelentă de personalizare a bilețelului dvs. este să potriviți florile pe care le cumpărați cu tipul de felicitare pe care doriți să-l scrieți. Dacă doriți să scrieți un mesaj iubitor, de exemplu, trandafirii roșii ar fi florile perfecte care să vă însoțească felicitarea.

2. Potriviți florile în conformitate cu tipul relație Dvs.

Florile deosebite au întotdeauna entuziasmat anumite simțuri și emoții și, prin urmare, florile au semnificații culturale diferite. Pentru a obține o creație suplimentară, puteți trimite flori pentru Ziua Îndrăgostiților care se potrivesc cu relația pe care o împărțiți cu destinatarul!

Culorile roz și roșu vor avea un efect perfect pentru Ziua Îndrăgostiților. Alegeți o duzină de trandafiri roșii, dacă doriți să vă exprimați dragostea profundă pentru un partener, dar pentru întîlniri romantice noi, prieteni sau colegi, trandafirii roz sunt cea mai bună expresie a afecțiunii.

3. Planificați o surpriză cu flori

O livrare de flori surpriză de Ziua Îndrăgostiților spune pentru destinatar cît o mie de cuvinte despre sentimentele tale. De ce o livrare de flori surpriza? Ei bine, toată lumea iubește cadouri și nu este nimic mai distractiv decât să te bucuri de cel pe care nu ți-ai dat seama că o vei primi!

Imaginați-vă pe cineva special, care lucra în birou, încântat de cina pe care ați planificat-o mai târziu în cursul zilei, iar o livrare parfumată de flori ajunge să-i împodobească biroul.

4. Alegeți un stil pentru a impresiona

Trandafiri rosii

Un aranjament de flori de Ziua Îndrăgostiților poate lua multe forme și încorporează toate nuanțele romantice ale ocaziei. Aranjamentele de trandafiri roz, rosu pot fi personalizate într-o vază superbă sau în cutie pentru ca destinatarul să se bucure. Acestea sunt adesea completate de gerbere, crini, orhidee și alte flori parfumate pentru a finaliza aranjamentul.

5. Comandă-ți florile din timp

Planificarea cadourilor nu a fost niciodată mai importantă decât la Ziua Îndrăgostiților, iar acest lucru se datorează timpului și stocului. Ca și Crăciunul, Ziua Îndrăgostiților este o ocazie națională de oferire a cadourilor, ceea ce înseamnă că camioanele de livrare a florilor vor fi mai ocupate, cu cât se apropie ziua de 14 februarie.

De asemenea, trebuie să știți că unele dintre cele mai populare flori de Ziua Îndrăgostiților, cum ar fi trandafiri roșii, sunt susceptibile de a ieși din stoc mult mai rapid în acest moment al anului.

Organizați livrarea florilor de ziua Sf. Valentin

Tot ce trebuie să faceți acum este să vă alegeți florile de Ziua Îndrăgostiților și să vă asigurați că acestea vor fi livrate în această zi sau în ajun. Comandați devreme, asigurați-vă că alegeți o floare care se potrivește cu sentimentul intenționat și luați în considerare ca buchetul să fie însoți de o notă scrisă de mână, iar florile dvs. vor fi întâmpinate cu brațele deschise.